День Гідності і Свободи

24.11.2023

21 листопада 2023 року у Забірському ОЗО відбулися заходи, присвячені Дню Гідності та Свободи. Десять років тому Україна піднялася, щоб остаточно звільнитися від впливу кривавого сусіда. Ми обрали шлях країн, які живуть демократичними цінностями. Гідність і свобода — слова, що мають доленосне значення для українського народу.

Ми дякуємо сьогодні кожному, хто стояв і просто зараз стоїть на захисті гідності і свободи нашої нації.

Для ознайомлення з подіями Помаренчевої Революції та Революції Гідності у закладі оформлено документально – просвітницьку виставку “Шляхом Гідності та Свободи”.

Відбулися години спілкування з національно – патріотичного виховання на тему “Дух, що тіло рве до бою…” для учнів 1-11 класів.

У рамках акції “Історичний кінолекторій” учні 11 класу переглянули документальний фільм “Третя штурмова бригада” про мужніх захисників

незалежної України. Учні 9 класу переглянули мультфільм за патріотично – національними мотивами за твором І.П.Котляревського “Енеїда”

Учні 10 класу провели волонтерську акцію і зібрали кошти для адресної допомоги бійцю ЗСУ, батьку однокласника, написали листи підтримки та подяки, із сердечними побажаннями та вірою в силу і міць наших Захисників, які продовжують гідну справу загиблих Героїв у боротьбі за свободу України.

Слава Україні! Героям Слава!

Підготувала: Хомченко А.М.

Поділитися: