Зустрічай нас, школо!

05.09.2022


Забірський опорний заклад освіти Боярської міської ради гостинно відкрив 5 вересня 2022 року свої двері для школярів 1-11 класів.


Від 24 лютого 2022 року триває кривава війна в Україні, увесь наш народ самовіддано б’ється з ворогом за волю, за правду, за майбутнє рідної України.


Ми всі віримо у силу нашого народу, віримо у Збройні Сили України, у підтримку демократичних країн світу. Ця віра допомагає нам боротися, працювати, наближати перемогу і продовжувати освітній процес, щоб навчати українських дітей за партами у рідній школі.


І учні, і батьки, і вчителі раділи зустрічі в стінах рідної школи. Дитячим гамірним спілкуванням наповнилися класи та коридори.


Але особливим став цей день для наших першокласників. Їх гостинно зустрічали на порозі школи директор опорного закладу освіти Король Василь, заступник директора Голуб Світлана та ведуча дійства Хомченко Алла. Перша вчителька найменших школярів Бондаренко Світлана, яка розпочне з дітьми подорож до країни знань, супроводжувала їх до школи.


У приміщенні школи, де зібралися родини першокласників, продовжилося урочисте дійство. Присутні виконали Гімн України, хвилиною вдячної пам’яті вшанували подвиг тих, хто загинув від ворожої зброї у повномасштабній російсько-українській війні, всіх загиблих українців, військових та цивільних, героїв та героїнь, дорослих та янголят.


До сліз схвилювало батьків, гостей, вчителів виконання першокласниками пісні “Ой у лузі червона калина…”. Маленькі українці, яким “піднімати червону калину” також розповіли про свої мрії. А найзаповітніша для всіх – мрія про мир.


Під аркою із вишитих українських рушників, яку створили батьки, наймолодші школярики зайшли до свого класу. Їх чекали святкові сюрпризи та запашний коровай.


Нехай же мрія всіх дітей України про мир здійсниться якнайшвидше! Слава Україні! Героям Слава!



Поділитися: