Вчителі продовжують опановувати сервіси дистанційного навчання.

03.12.2020

В Забірській загальноосвітній школі вчителі продовжують опановувати сервіси дистанційного навчання. 2 грудня вчитель інформатики Жайворонок Л.В. провела навчання вчителів для роботи в програмі відеоконференцій Zoom. Навчання було направлене на поглиблення знань про додаткові можливості сервісу.


Відеоконференція — один із сучасних способів зв’язку, що дозволяє проводити заняття у «віддалених класах», коли учні і вчитель перебувають на відстані. Отже, обговорення й ухвалення рішень, дискусії, захист проєктів відбуваються в режимі реального часу. Учитель й учні можуть бачити одне одного, учитель має можливість супроводжувати лекцію наочним матеріалом.


До відеоконференції може підключитися будь-який користувач за посиланням або ідентифікатором конференції. Заняття можна запланувати заздалегідь, а також зробити посилання для постійних зустрічей у певний час. У платформу вбудована інтерактивна дошка, яку можна демонструвати учням. Вчителі швидко та легко навчилися користуватися можливостями сервісу Zoom, та однозначно будуть використовувати здобуті знання в проведенні дистанційного навчання в школі за потребою.



Заступник директора з НВР


Жайворонок Л.В.


Поділитися: