СВЯТО ПЕРШОГО ДЗВОНИКА

09.09.2020

Цього року свято Першого дзвоника в Забірській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів пройшло не традиційно. В зв’язку з дотриманням протиепідемічних заходів не відбулося загальношкільної святкової лінійки. Але для першокласників було проведено невеличке вітання. 32 учні нашої школи вперше сядуть за парти.


Директор школи Король Василь Васильович привітав всіх з чудовим святом – Днем Знань, , побажав всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, також подякував всім, хто долучився до організації фото зон на шкільному подвір’ї. До вітання долучилась сільський голова Бондаренко Леся Василівна, вона привітала всіх присутніх зі святом та подарувала першокласникам подарунки.


В Забірській школі є добра традиція благословляти першокласників , обсипати їх житом та пшеницею. Батьки першачків підготували зворушливі слова та благословили своїх діточок у цікаву подорож до Країни Знань.


Під кінець класоводи Шевченко Олена Миколаївна та Кисла Вікторія Миколаївна роздали учням першого класу дзвіночки і пролунав перший дзвінок.


Ніщо не затьмарило відчуття свята для першокласників та їх батьків.


Всім учням Забірської загальноосвітньої школи бажаємо гарного навчального року, цікавих уроків та нових знань. Зі святом!



Заступник директора з НВР


Жайворонок Л.В








Поділитися: