Подарунок від “Святого Миколая”

21.12.2020

Подарунок від Святого Миколая»


З нагоди Дня Святого Миколая, в рамках проекту «Золото нашого села», в Забірській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшла акція «Подарунок від Святого Миколая». Акція була спрямована на одиноких літніх людей похилого віку, які не мають близьких.


Ця акція об’єднала все село. Голова села Леся Василівна, надала список людей похилого віку, які потребують допомоги, учні школи приносили солодощі, чай, каву, фрукти, малювали листівки з привітаннями, адміністрація школи подбала, щоб подарунки вчасно потрапили до адресатів (дякуємо соціальному педагогу Сірик С.П. за допомогу). Учнівські колективи нагороджені подяками за участь в акції.


Звичайно, такі подарунки не є великими в матеріальному сенсі, але є великими в духовному. Ми привернули увагу суспільства до проблем літніх людей, ми заклали зерно співчуття та милосердя у вихованців Забірської школи. Саме таку місію несе проект «Золото нашого села». Дякуємо голові села, батькам, учням, педагогам, адміністрації школи, всім, хто долучився до цієї акції. Миру, любові і Божого Благословіння!



Заступник директора з НВР


Л.В. Жайворонок


Поділитися: