День Героїв Небесної Сотні

20.02.2022

18 лютого 2022 року у нашій школі відбулися тематичні заходи до Дня Героїв Небесної Сотні. Вшанування пам’яті громадян, які загинули під час Революції Гідності у боротьбі за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє України, завдяки яким було змінено хід історії нашої держави є невід’ємною частиною

формування у школярів якостей громадянина-патріота.

Для ознайомлення учнівства із подіями Євромайдану організовано виставку світлин “Борітеся – поборете!”, яка ілюструє події Революції Гідності періоду 21.11. 2013- 22.02. 2014 років.

Учні 1- 4 класів долучилися до роботи у творчій майстерні “Ангел для Героя”.

Школярі 5, 6, 8 класів взяли участь у майстер – класі “Ангели пам’яті” та виготовили ангелят із паперу на згадку про загиблих на майдані під час Революції Гідності. Для учнів 5 -11 класів було проведено години спілкування з переглядом та обговоренням документальних фільмів “Дітям про Небесну Сотню. Люди створюють історію” , “Революція Гідності. Пишемо історію”.

Ми глибоко шануємо

Героїв Небесної Сотні! Вони показали нам приклад великої любові до України та пожертвували найціннішим заради нашого майбутнього. Подвиг Героїв Небесної Сотні назавжди у наших серцях! Героям слава!



Поділитися: